×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry ontmoet Nederlandse spelers Invictus Games

  Prins Harry ontmoet Nederlandse spelers Invictus Games

  De Britse prins Harry is maandag aanwezig geweest bij een receptie in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. De hertog van Sussex was daar op uitnodiging van Peter Wilson, de Britse ambassadeur in Nederland.


  Tijdens de receptie had Harry talloze ontmoetingen met andere aanwezigen. Zo maakte hij een praatje met het Nederlandse Invictus Games-team, die hij in oktober wellicht terugziet wanneer het door Harry opgezette sportevenement wordt gehouden in Sydney.

  De prins ontmoette ook de burgemeesters van Den Haag en Amsterdam, Pauline Krikke en Femke Halsema. Verder had hij een gesprek met turner Epke Zonderland en oud-rolstoeltennisster Esther Vergeer.

  Harry is in Nederland voor de internationale aidsconferentie AIDS 2018. Hij nam eerder maandag deel aan een discussie met jongeren over de ervaringen van jongeren die door hiv zijn getroffen in zuidelijk Afrika. Daar was ook prinses Mabel bij aanwezig.

  24 juli 2018 - 08:51