×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry moet afkicken na Invictus Games

  Veel contact met Nederlandse sporters

  Prins Harry moet afkicken na Invictus Games

  Prins Harry zal last krijgen van afkickverschijnselen wanneer donderdag de tweede editie van de Invictus Games wordt afgesloten. De wildenthousiaste prins was de afgelopen dagen overal aanwezig en beleefde woensdagavond in Orlando samen met de Amerikaanse vicepresident Joe Biden en diens vrouw een spectaculaire finale rolstoelrugby.


  Harry heeft zich ook bemoeid met de Nederlandse deelnemers en begeleiders bij de door hem bedachte sportwedstrijden voor in de strijd gewond en invalide geraakte militairen. Zo ging de prins op de foto met fysiotherapeut kapitein Rahmon Zondervan, van wie hij een paar oranje houten klompen kreeg. En Harry zou Harry niet zijn als hij er ook niet meteen instapte. Zondervan raakte in 2007 gewond in Uruzgan.

  Harry kwam de Nederlanders ook tegen bij verschillende huldigingen en heeft donderdag een laatste kans bij de halve finales en finale van het rolstoelbasketbal. Nederland, dat met dertig sporters aan de Invictus Games deelneemt, komt in de halve eindstrijd uit tegen gastland de Verenigde Staten en de Britten spelen tegen Denemarken.

  12 mei 2016 - 11:14