×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry moedigt Engelse rugbyploeg aan

  Engeland won van Australië met 20-13

  Prins Harry moedigt Engelse rugbyploeg aan

  Prins Harry heeft zich weer eens van zijn sportieve kant laten zien. Hij moedigde zaterdagmiddag het Engelse rugbyteam aan tijdens het duel met Australië. De wedstrijd in Twickenham Stadium eindigde gelukkig voor Harry in een afgetekende overwinning (20-13). Voorafgaand aan de pot tussen de twee rivalen werd op een groot scherm een videoboodschap afgespeeld waarin de Britse prins de rugbyers succes wenste. "Zorg ervoor dat jullie alles winnen. Jullie krijgen alle steun die nodig is van ons. Er zitten 80.000 mensen in dit prachtige stadion, dus succes en maak er het beste van!", zei Harry volgens E! Online. De 29-jarige royal is een gepassioneerd rugbyfan en -speler. Hij heeft zelfs zijn rugbytrainerspapieren. Harry baalde dan ook flink toen Engeland op een nederlaag leek af te stevenen, meldt Daily Mail. In de tweede helft keerden de kansen en dat was eveneens aan zijn gezicht af te lezen. Met een brede glimlach op het gezicht zag hij zijn land zegevieren.


  3 november 2013 - 17:14