×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry met nichtjes naar bruiloft

  Prins Harry met nichtjes naar bruiloft

  Prins Harry heeft vrijdag een huwelijk van een goede vriend bijgewoond. De zoon van prins Charles kreeg daarbij gezelschap van zijn twee nichtjes, prinses Beatrice en prinses Eugenie.


  De drie woonden de bruiloft bij van Jamie Murray Wells. Hij is een goede vriend van Harry, prins William en Kate. Op de website van Hello! Magazine staan foto's van Harry, Beatrice en Eugenie in Dorchester in Oxfordshire.

  Harry is net terug van zijn reis naar het Afrikaanse land Lesotho. Hij was daar van 5 december tot 10 december om daar de door hem opgerichte liefdadigheidsinstelling Sentebale te bezoeken.

  Sentebale helpt jongeren met aids en hiv. Tijdens zijn bezoek ging de prins onder meer langs bij de bouw van een nieuw opvangcentrum voor kinderen.

  20 december 2014 - 16:14