×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry met Meghan Markle in Noorwegen

  Prins Harry met Meghan Markle in Noorwegen

  Prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle zijn op vakantie geweest naar Noorwegen. De Britse prins en en de actrice, bekend van de tv-serie Suits, besloten samen het Noorderlicht te gaan bekijken nadat een vriend hun had verteld dat het natuurverschijnsel momenteel op zijn mooist is.


  Volgens bronnen van Us Weekly werden Harry en Meghan voor de jaarwisseling herenigd nadat ze de kerstdagen apart van elkaar met hun families hadden doorgebracht. 'Ze hebben oudejaarsavond samen in Londen gevierd voordat ze naar Noorwegen reisden', vertelt een bron van het tijdschrift.

  De twee vlogen vanaf Londen Gatwick naar de poolcirkel, waar ze werden opgewacht door Harry's goede vriendin Inge Solheim. Het stel logeerde in een luxe onderkomen in de noordelijke stad Tromsø. Harry leerde Inge kennen tijdens een poolexpeditie.

  Harry en Meghan genoten niet alleen van het Noorderlicht, ze gingen ook op walvissafari en maakten een sleehondentocht met husky's.

  7 januari 2017 - 13:57