×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry met 95-jarige veteraan op kerstkaart

  Foto gedeeld door Kensington Palace

  Prins Harry met 95-jarige veteraan op kerstkaart

  Prins Harry heeft zijn kerstkaarten ook op de post gedaan. Kensington Palace laat een afbeelding van de kaart zien via het officiële Twitteraccount.


  "Fijne kerstdagen van prins Harry. Dit is zijn kerstkaart", valt te lezen bij een foto die op de voorkant van de kaart staat. "Op de kaart staat een foto die Harry's mooiste moment van 2015 laat zien", laat Kensington Palace weten.

  Op de foto staat de prins hand in hand met de 95-jarige Britse oorlogsveteraan Tom Neill. De twee ontmoetten elkaar in september van dit jaar bij een herdenking van de Slag om Engeland.

  22 december 2015 - 13:14