×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry maakt documentaire met Oprah

  Harry: 'Ik ben enorm trots'

  Prins Harry maakt documentaire met Oprah

  De Britse prins Harry werkt met voormalig talkshowkoningin Oprah Winfrey aan een documentaireserie over geestelijke gezondheid. De reeks moet volgend jaar op de nieuwe streamingdienst van Apple verschijnen. “Ik ben enorm trots dat ik samen met Oprah mag werken”, laat de prins in een statement op Instagram weten.

  Harry en Oprah werken al enkele maanden aan het programma. De serie gaat over psychische aandoeningen en geestelijk welzijn en moet kijkers inspireren om eerlijk met elkaar in gesprek te gaan als zij problemen hebben.

  De prins en zijn broer William geven al jaren veel aandacht aan het onderwerp. Harry is zelf onder behandeling geweest bij een psychiater. Hij was depressief na de dood van zijn moeder en verkeerde op het randje van een zenuwinzinking. Harry vertelde eerder dat zijn eigen ervaringen drijfveer zijn om zich in te zetten voor meer aandacht voor geestelijke gezondheid.

  Harry en Oprah zijn geen onbekenden van elkaar. Ze was vorig jaar ook aanwezig bij Harry’s huwelijk met Meghan Markle.

  10 april 2019 - 14:03