×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry legt krans bij dodenherdenking

  Prins Harry legt krans bij dodenherdenking

  Prins Harry woonde vrijdag bij het National Memorial Arboretum de Britse dodenherdenking bij.


  De Britse prins vloog per helikopter vanaf Kensington Palace naar de herdenkingsdienst bij Staffordshire, waar hij vertegenwoordigers van het leger, de marine en de luchtmacht ontmoette. Tijdens de ceremonie legde de 32-jarige Harry een krans bij een monument van defensie. Hij nam even de tijd om de namen van gevallen soldaten te bekijken die sinds vorig jaar zijn toegevoegd op het monument.

  Ook las Harry het gedicht The Soldier voor van Rupert Brooke. Daarna schudde hij enkele veteranen de hand, waaronder die van een 98-jarige man. "Het is een eer u te ontmoeten", zei deze tegen de prins.

  Op 11 november wordt er jaarlijks stilgestaan bij het tekenen van de wapenstilstand die het einde van de Eerste Wereldoorlog inluidde. In heel Groot-Brittannië namen mensen om 11.00 uur twee minuten stilte in acht om hen te gedenken die hun leven verloren in conflicten.

  11 november 2016 - 15:05