×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry lanceert sportevenement

  Zoon van prins Charles kondigt Invictus Games in filmpje aan

  Prins Harry lanceert sportevenement

  Prins Harry was donderdagmorgen aanwezig bij de lancering van een bijzonder sportevenement, genaamd The Invictus Games in Londen. Dat laat Clarence House via Twitter weten.


  Het gaat om een internationaal sportevenement waar gewonde en zieke militairen aan meedoen. Het zal in september van dit jaar plaatsvinden in het Olympisch Park in de hoofdstad. In een tweet is te lezen dat de zoon van prins Charles met eigen ogen heeft gezien dat sport heel erg kan bijdragen aan het herstel van een gewonde militair.

  In een filmpje dat op YouTube staat, kondigt de prins de Invictus Games aan. "Ik hoop dat jullie er bij zijn, ik ben dat sowieso", zegt hij. Tijdens de lancering van het sportevenement gaven zowel de prins als de burgemeester van Londen Boris Johnson een toespraak.

  De prins is beschermheer van Walking With the Wounded, een stichting die veteranen helpt een nieuw bestaan op te bouwen.

  6 maart 2014 - 12:42