×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry kijkt rugby met prinses Charlène

  Prins Harry kijkt rugby met prinses Charlène

  Prins Harry was zaterdag aanwezig bij de rugbywedstrijd tussen Engeland en Zuid-Afrika. Het duel werd gespeeld in het beroemde rugbystadion Twickingham in de buurt van Londen. Prinses Charlène van Monaco vergezelde de prins.


  Harry was voorafgaande aan de wedstrijd aanwezig bij een kranslegging bij een speciaal monument voor gesneuvelde soldaten uit de Eerste Wereldoorlog. De Engelse rugbybond heeft het zogeheten Rose and Poppy Gates gefinancierd. De prins legde zelf ook een krans.

  Dat Charlène bij de wedstrijd was, is niet zo verwonderlijk. Ze is immers in Zuid-Afrika geboren. Harry is beschermheer van de Engelse rugbybond.

  13 november 2016 - 13:07