×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry ingesneeuwd op Antarctica

  Reis naar volgend basiskamp met een dag uitgesteld

  Prins Harry ingesneeuwd op Antarctica

  Prins Harry heeft de gure weersomstandigheden van Antarctica leren kennen. De Britse prins, die deelneemt aan de goede doelenactie Walking With The Wounded South Pole Allied Challenge 2013, is ingesneeuwd in het basiskamp.


  Volgens Daily Mirror was het de bedoeling dat Harry maandag naar het volgende basiskamp zou reizen, maar hevige sneeuwval en harde wind maakten dat onmogelijk. Waarschijnlijk wordt de reis een dag uitgesteld.

  De uiteindelijke tocht van 334 kilometer begint op 30 november. De reis zal naar verwachting 21 dagen duren. Verschillende teams zullen elke dag 12 uur skiën, met iedere twee uur 10 minuten pauze. Met zijn deelname hoopt Harry fondsen te werven voor Walking With The Wounded, een liefdadigheidsinstelling waarvan hij beschermheer is. De organisatie helpt veteranen een nieuw bestaan op te bouwen.

  25 november 2013 - 10:16