×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry in documentaire Zuidpoolexpeditie

  In maart uitgezonden door ITV

  Prins Harry in documentaire Zuidpoolexpeditie

  Prins Harry heeft besloten zijn medewerking te verlenen aan de makers van een documentaire over de Zuidpoolexpeditie die hij onlangs ondernam met gewonde oorlogsveteranen. De voorlopige titel van de documentaire luidt Harry's Heroes, weet The Telegraph.


  Het reisverslag toont de avonturen van de prins en het team van gehandicapte oorlogsveteranen tijdens hun zware tocht van circa 350 kilometer over de bevoren vlakte van de Zuidpool. De weersomstandigheden waren zo zwaar dat al snel werd besloten het competitie-element te schrappen.

  De Engelse tv-zender ITV zendt de documentaire in maart uit. De vorige documentaire Harry's Arctic Heroes, over een soortgelijke missie naar de Noordpool, werd aangekocht door omroep MAX die het programma kort na de jaarwisseling in twee delen uitzond op Nederland 2.

  13 januari 2014 - 14:03