×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry hoorde goed bij de groep’

  Leider poolexpeditie lovend over Britse prins

  Prins Harry hoorde goed bij de groep’

  Prins Harry was een hele sterke deelnemer in zijn team tijdens hun extreme tocht naar de Zuidpool. "Hij was heel sterk en hij paste heel goed in het team. Dat wisten we allemaal al nadat we in de weken voorafgaand aan de expeditie met hem hebben getraind", vertelt expeditieleider Ed Parker aan Mirror.


  "Hij heeft het heel goed gedaan, dat had ik ook niet anders verwacht", vervolgt Parker. "Hij heeft me gezegd dat hij er erg van heeft genoten. Het is een hele bijzondere plaats om naartoe te gaan."

  Het moment dat de groep aankwam bij de eindstreep was volgens Parker aardig emotioneel. "We deden onze ski's uit en maakten onze sleeën los, daarna liepen we met elkaar naar de Pool. Er waren wel wat tranen."

  Harry en de andere deelnemers aan de tocht bereikten vrijdag de finish. De expeditie bestond uit Britten, Amerikanen, Australiërs en Canadezen die gewond zijn geraakt in Afghanistan of Irak. Ze hebben circa 350 kilometer getrokken over de ijzige vlakte. De teams deden er zo'n drie weken over om het eindpunt te bereiken.

  14 december 2013 - 18:31