×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry het haasje tijdens rugbywedstrijden

  Prins Harry het haasje tijdens rugbywedstrijden

  Prins Harry is groot fan van rugby, maar dat kwam hem tijdens zijn schooltijd duur te staan. Harry was tijdens wedstrijdjes geregeld het haasje, vertelt hij in de documentaire Beyond The Tryline.


  “Mensen zagen op het rugbyveld een mogelijkheid om mij flink te grazen te nemen”, zegt de 32-jarige prins in de documentaire over rugby, die volgende week verschijnt. Daily Mail publiceerde vrijdag fragmenten van Harry’s interview. “Ik werd harder onderuit gehaald om wie ik ben.”

  De stevige partijtjes lieten sporen na. Zo vertelt Harry dat hij zijn schouder flink blesseerde toen ‘drie of vier tegenstanders op me doken terwijl ik de bal niet eens had’. “Ik was altijd bereid een paar flinke tikken te incasseren. Ik denk dat ik er ook wel wat uit heb kunnen delen.”

  2 december 2016 - 18:13