×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry herenigd met zijn gezin

  Aangekomen in Canada

  Prins Harry herenigd met zijn gezin

  Harry kon gisteravond eindelijk zijn vrouw en zijn zoontje weer in de armen sluiten. De prins werd gespot op de luchthaven van Vancouver, is te zien op foto’s in de Daily Mail.

  De hertog van Sussex droeg een spijkerbroek, donkerblauwe jas en had een muts op. Hij werd begeleid door twee beveiligers. De prins werd opgehaald en in een busje naar zijn landgoed in North Saanich gebracht. Zijn echtgenote Meghan en zoontje Archie waren daar al.

  Harry had maandag zijn laatste officiële verplichting in Londen. Wanneer de prins weer terugkomt, is niet bekend. Volgens bronnen wordt hij nog voor het voorjaar verwacht.

  Het echtpaar, dat eerder deze maand heeft aangekondigd een stap terug te doen binnen het Britse koninklijk huis, verdeelt de tijd tussen Canada en Engeland.

  21 januari 2020 - 07:39