×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry herdenkt Slag om Monte Cassino

  Prins Harry herdenkt Slag om Monte Cassino

  De Britse prins Harry heeft zondag de Benedictijnse abdij Monte Cassino in Italië bezocht. Hij stond samen met Britse veteranen stil bij de Slag om Monte Cassino, precies 70 jaar geleden.


  Harry bezocht de begraafplaatsen van Nieuw-Zeelandse en Poolse soldaten die destijds omkwamen. De Poolse premier Donald Tusk en de gouverneur-generaal van Nieuw-Zeeland, Sir Jerry Mateparae, waren ook aanwezig. Namens de Britse koningin legde Harry een krans.

  Monte Cassino was in de Tweede Wereldoorlog het toneel van hevige gevechten tussen de Duitsers en de geallieerden. Door bombardementen veranderde het klooster in een ruïne. Na de oorlog werd het herbouwd.

  18 mei 2014 - 19:30