×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry helpt babyschildpadden naar zee

  Prins Harry helpt babyschildpadden naar zee

  Prins Harry heeft zich woensdag van zijn goede kant laten zien. Op het Caribische eiland Nevis hielp hij de plaatselijke bewoners met het uitzetten van babyschildpadden in de oceaan.


  Harry was eigenlijk te laat om de meeste schildpadden hun weg naar de zee te zien graven, maar de Nevis Turtle Group had er vijf voor hem apart gehouden, meldt The Telegraph. De diertjes hadden het water niet gevonden en waren eerder op de dag uit de bosjes gehaald.

  De prins moedigde zijn schildpadjes flink aan toen hij ze eenmaal richting de zee had gedirigeerd. Druk gebarend met zijn handen wees hij de dieren de juiste weg. "Hup, hup, hup! Die kant op", zei Harry, die zichtbaar onder de indruk was. De prins werd later verder aan het werk gezet. Hij mocht meehelpen met het graven naar eieren die nog niet waren uitgekomen.

  Harry is namens zijn oma, koningin Elizabeth, afgereisd naar de Caraïben om de 35 jaar onafhankelijkheid van de eilanden te vieren. Hij bezoekt in vijftien dagen tijd zeven landen. Daardoor mist hij donderdag wel de viering van Thanksgiving met de familie van zijn Amerikaanse vriendin Meghan Markle.

  24 november 2016 - 10:12