×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry heeft heimwee naar het leger

  Hij kijkt vol weemoed terug

  Prins Harry heeft heimwee naar het leger

  Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben sinds 31 maart afstand genomen van het Britse koninklijke huis. Harry blijkt nu toch wat moeite te hebben om gewend te raken aan zijn zelfgekozen nieuwe leven. Aan de Telegraph liet hij weten dat hij vol weemoed terug denkt aan zijn tijd bij de Britse strijdkracht en dat hij vooral het bijbehorende kameraadschap mist.


  Prins Harry was ruim tien jaar actief voor de Britse strijdkrachten. Hij stond daar bekend als ‘Captain Wales’ maar hij nam in 2015 afscheid. Zijn stap terug binnen het koningshuis betekende echter dat hij al zijn militaire posities moest neerleggen, en met die consequentie blijkt hij toch moeite te hebben. “Hij vertelt zijn vrienden dat hij nog steeds niet kan geloven dat dit is gebeurd. Hij kan niet geloven dat zijn leven zo op zijn kop is gezet.”

  Harry zei eerder in 2017 dat het dienen in het leger  “de beste ontsnapping” was die hij ooit had gehad. “Het voelde alsof ik echt iets bereikte”, vertelde hij toen. “Ik voelde me onderdeel van een team. Ik was ook geen prins, ik was gewoon Harry.”

  Lees ook:

  Jacinda Adern, de premier van Nieuw-Zeeland, heeft met koningin Elizabeth gesproken over het einde van de lockdown in Nieuw-Zeeland. Gisteren werden de strenge maatregelen in de voormalig Britse kolonie enigszins versoepeld.

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  30 april 2020 - 14:13