×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry geïnspireerd door moeder

  Achter de schermen actief zijn is belangrijk'

  Prins Harry geïnspireerd door moeder

  Prins Harry zet zich regelmatig in voor menig goed doel. Zo liep hij woensdag mee met een stel veteranen die meededen aan de Walk of Britain, een wandeling van zo'n 1000 mijl (1600 kilometer) door Engeland. In een gesprek met Mirror laat de prins doorschemeren dat zijn moeder nog steeds een grote inspiratiebron is voor hem.


  Harry legt de krant uit dat het belangrijk voor hem is om zich niet alleen in het openbaar druk te maken over de goede doelen die hij steunt. "Het is heel belangrijk, zo niet belangrijker, om ook achter de schermen actief te zijn", aldus Harry. "Dat is iets wat onze moeder heel regelmatig deed. Het zijn juist die momenten waar je veel van leert en het geeft een heel echt beeld."

  "Als je de echte beweegredenen van mensen wil weten dan is het goed om soms een kijkje achter de schermen te nemen. Dat was ook zo toen ik afgelopen zomer drie maanden in Afrika doorbracht", vervolgt de prins.

  Walking with the Wounded

  Kensington Palace deelde woensdag foto's van de prins die meedeed aan de Walk of Britain. Met de wandeltocht, die door het goede doel Walking with the Wounded is georganiseerd, lopen een aantal Britse en Amerikaanse veteranen mee. Harry wandelde zo'n 30 kilometer mee met de veteranen.

  De zoon van prins Charles steunt de stichting Walking with the Wounded al jaren. "Het is heel belangrijk voor me dat ik zo'n goed doel kan helpen. Helemaal nu ik het leger heb verlaten, is het goed om op deze manier contact te houden."

  1 oktober 2015 - 11:36