×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry geeft startsein Invictus Games

  400 deelnemers uit 13 landen doen mee

  Prins Harry geeft startsein Invictus Games

  Na maandenlang plannen was het woensdagavond eindelijk zover. Prins Harry opende woensdagavond in het London Queen Elizabeth Olympic Park de eerste Invictus Games officieel. Het evenement ging van start met een verkorte versie van God Save the Queen, gevolgd door een optreden van de Invictus-fanfare.


  Harry werd vergezeld door zijn vader, prins Charles, diens echtgenote Camilla Parker Bowles en zijn broer prins William. Williams echtgenote Catherine moest het evenement missen omdat ze door haar zwangerschap last heeft van misselijkheid. Actrice Idris Elba droeg het gedicht Invictus van William Ernest Henley voor, waarna de teams onder luid applaus van de 6.500 toeschouwers opkwamen.

  Harry, die de spelen voor oud-militairen en gewond geraakte veteranen organiseert, werd door de Amerikaanse first lady Michelle Obama aangekondigd. "Ik twijfel er niet aan dat gedurende dit weekend levens zullen worden veranderd. Jullie verhalen ontroeren en inspireren ons. Jullie zijn het bewijs dat alles mogelijk is, zolang je de wil hebt", sprak hij.

  Voorzitter Sir Keith Mills wenste de in totaal 400 deelnemers uit 13 landen geluk. "De komende dagen zullen we fantastische sport te zien krijgen van de uitzonderlijke deelnemers die we vanavond leren kennen. Ik weet zeker dat jullie mij allemaal vergezellen om hen geluk te wensen", tekent Hello Magazine op. Het wereldberoemde stuntteam van de luchtmacht, de Red Arrows, vloog over het Queen Elizabeth Olympic Park en Coldplay-frontman Chris Martin zong het anthem van de spelen.

  11 september 2014 - 09:59