×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry gasthoofdredacteur bij de BBC

  Prins Harry gasthoofdredacteur bij de BBC

  Prins Harry gaat tijdelijk aan de slag bij de BBC. In de laatste week van het jaar is hij gasthoofdredacteur bij het populaire radioprogramma Today. Volgens Kensington Palace is Harry al in gesprek met de radiomakers over thema’s die hij aan bod wil laten komen.


  De prins is er dankbaar voor dat hij de kans krijgt om enkele onderwerpen voor het voetlicht te brengen die hem na aan het hart liggen. Hij weet zich verzekerd van een groot bereik, want wekelijks luisteren er zo’n 7 miljoen mensen naar Today. Het nieuwsprogramma op Radio 4 is een begrip in Groot-Brittannië.

  In grote lijnen weet Harry al waar hij het over wil gaan hebben. Geestelijke gezondheid en jeugdcriminaliteit zijn twee onderwerpen die de prins bezighouden. Verder gaat hij samen met de programmamakers experimenteren met kunstmatige intelligentie.

  Traditioneel vraagt Today aan het eind van het jaar een aantal Britse prominenten gasthoofdredacteur te worden. Prins Harry is pas de tweede Britse royal die aan de beurt is. In 2004 was Sarah Ferguson, de Hertogin van York, de eerste. Overigens was koningin Noor van Jordanië ook ooit gasthoofdredacteur.

  23 november 2017 - 12:20