×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry gasthoofdredacteur BBC Radio

  Prins Harry gasthoofdredacteur BBC Radio

  Prins Harry is vandaag voor één keer hoofdredacteur van het populaire BBC-radioprogramma Today. Volgens Kensington Palace heeft de prins de afgelopen maanden intensief met het team van Today samengewerkt om een aantal items te maken over thema's die hem na aan het hart liggen.


  Zo zal er aandacht worden besteed aan het Britse leger en geestelijke gezondheidszorg, en gaat hij samen met de programmamakers experimenteren met kunstmatige intelligentie. Speciaal voor het programma heeft de prins Barack Obama geïnterviewd. Het gesprek vond plaats tijdens de Invictus Games in Toronto.

  De voormalige president van de Verenigde Staten en zijn vrouw Michelle zijn goede bekenden van Harry. Maar volgens The Sun zou de Britse regering het onwenselijk vinden dat de prins en zijn verloofde Meghan Markle het paar uitnodigt voor hun aanstaande huwelijk. Een uitnodiging zou niet goed vallen bij de huidige president Donald Trump en de relatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten verder verslechteren.

  26 december 2017 - 22:37