×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry gaat met verlof voor kinderen

  De aanstaande vader neemt tijd vrij voor Meghan

  Prins Harry gaat met verlof voor kinderen

  De aanstaande vader prins Harry is van plan een paar weken vaderschapsverlof te nemen om na de bevalling te zorgen voor zijn vrouw Meghan en hun eerste kind. Dit vertelt de voormalige persvoorlichter van koningin Elizabeth aan Us Weekly.

  “Het past in de moderne tijd. Prins William deed het voor zijn kinderen en Harry gaat het doen zodra zijn kind geboren is. Het is iets wat de oudere generatie niet deed, die gingen gewoon door. Maar de jongere generatie doet het wel. William deed het en Harry zal hem daarin volgen”, zegt de 79-jarige Dicki Arbiter.

  Het is niet bekend hoelang Harry van plan is om vaderschapsverlof op te nemen. “Dat is geheel aan hem. Ik denk dat het niet langer zal duren dan twee of drie weken.” Het eerste kind van Harry (34) en Meghan (37) wordt eind april of begin mei verwacht. In oktober maakten de hertog en hertogin van Sussex bekend dat Meghan in verwachting is.

  22 maart 2019 - 08:48