×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry favoriet bij de Britten

  Prins Harry favoriet bij de Britten

  Niet Kate, maar prins Harry is de favoriete royal van de meeste Britten. Op de derde plaats staat koningin Elizabeth, daarna volgt prins William en op de vijfde positie staat prins Charles.


  In het onderzoek werd niet alleen gevraagd naar de favoriete royal. Er stonden ook vragen in over de impact en de invloed die de royals hebben. Hieruit blijkt dat een derde van de ondervraagden vindt dat Catherine (33) een geweldige ambassadeur is voor het Verenigd Koninkrijk en dat ze de uitstraling van de koninklijke familie veel goeds heeft gedaan.

  Bij deze vragen werd prins Harry (30) ook goed beoordeeld. Hij wordt vooral geprezen voor zijn werk voor gewonde soldaten en zijn ietwat ondeugende persoonlijkheid. Volgens Daily Mail sloot Harry vorig jaar een bijzonder jaar af. Hij maakte een reis naar Brazilië, bezocht zijn liefdadigheidsproject in Lesotho en organiseerde de Invictus Games, spelen voor gewonde militairen.

  9 januari 2015 - 15:21