×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry en prins Philip aanwezig bij opening Field of Remembrance

  Prins Harry en prins Philip aanwezig bij opening Field of Remembrance

  Prins Harry en zijn grootvader prins Philip waren vandaag aanwezig bij de opening van het Field of Remembrance bij Westminster Abbey. De twee hebben ook een kruis gelegd bij de kruizen van twee graven van onbekende soldaten.


  De Twitteraccounts van de Royal Family en van Kensington Palace plaatsten foto's van de twee leden van het Britse koningshuis. Vorig jaar waren beide heren ook aanwezig bij Westminster Abbey. Om 11 uur Britse tijd werd twee minuten stilte gehouden bij het veld. 

  Op de fields of remembrance worden kruizen geplaatst versierd met persoonlijke berichten voor iemand die overleden is tijdens zijn of haar werk voor het Britse legen en met de bekende poppies, oftewel klaprozen.

  10 november 2016 - 12:24