×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry en Meghan Markle daten in Londen

  Prins Harry en Meghan Markle daten in Londen

  Prins Harry en zijn nieuwe liefde, actrice Meghan Markle, zijn woensdagavond voor het eerst gezien op een romantische date in Londen. Foto's van het stel verschenen op de website van het Britse dagblad The Sun.


  Harry nam de Suits-actrice mee naar de komische theatershow Peter Pan Goes Wrong in Londen. De twee tortelduifjes hadden zich met muts en winterjas warm gekleed tegen het winterse weer in de Britse hoofdstad en liepen onopgemerkt tussen de duizenden koopjesjagers in de binnenstad die hun kerstinkopen deden.

  Op Picadilly Circus stopten de twee even om van de romantische kerstverlichting te genieten. Ze werden volgens de spionnen van The Sun door slechts een agent bewaakt. Volgens een ingewijde zijn de twee stapelgek op elkaar: "Ze zijn duidelijk gek op elkaar. Ze vertellen vrienden dat ze heel erg verliefd zijn".

  Markle vloog maandag van Toronto naar Londen en verblijft bij Prins Harry in de Nottingham Cottage op het terrein van Kensington Palace. Maandagavond werden de twee gezien toen ze samen een kerstboom kochten.

  15 december 2016 - 07:17