×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry en Ed Sheeran in geheime samenwerking

  Prins plaatst video met zanger

  Prins Harry en Ed Sheeran in geheime samenwerking

  Prins Harry en Ed Sheeran hebben onlangs samengewerkt aan een mysterieus project. Via het officiële Instagramaccount van de hertog van Sussex deelde Harry woensdag een videoclipje waarin de twee samen te zien zijn.

  In het clipje klopt Ed aan bij een huis, waarna prins Harry opendoet. “Hey vriend, hoe gaat het met je?”, zegt Ed, terwijl op de achtergrond het volkslied God save the queen te horen is. “He vriend, leuk je te zien”, is Harry’s antwoord. “Het is net alsof ik in de spiegel kijk”, grapt de roodharige prins. Daarop vraagt de The Shape Of You-zanger of hij binnen mag komen. Of het filmpje, dat binnen twee uur al meer dan 1 miljoen keer bekeken is, daadwerkelijk is opgenomen bij het huis van de Sussexes is onduidelijk.

  “Binnenkort beschikbaar… 10 oktober #WMHD”, staat er bij de video. De samenwerking heeft waarschijnlijk dan ook te maken World Mental Health Day, de dag waarop wereldwijd aandacht gevraagd wordt voor geestelijke gezondheidszorg. Harry zet zich samen met William, Catherine en Meghan al langer in voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, bijvoorbeeld met de campagne Heads Together.

  10 oktober 2019 - 00:07