×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry en Cressida weer samen

  Met z’n tweetjes naar de film Sex Tape

  Prins Harry en Cressida weer samen

  Prins Harry en Cressida Bonas zijn weer samen. In april was er een einde gekomen aan hun relatie, maar onlangs hadden ze samen een geheime date.


  Volgens een tipgever zou de 30-jarige Harry dolgelukkig zijn dat het weer aan is met de vijf jaar jongere Cressida. Na de breuk zou de prins er steeds meer achter zijn gekomen hoe belangrijk Cressida voor hem is, zo meldt de bron aan The Sun. Cressida zou tijdens Harry’s 30e verjaardag bij hem zijn geweest op Kensington Palace. Ze zouden ook samen de bioscoop hebben bezocht om daar de film Sex Tape te kijken. Na afloop werd Harry opgehaald en stapte Cressida in een taxi, die ook richting het paleis reed.

  18 september 2014 - 10:47