×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry en Cressida regelmatig samen op Sandringham

  Serieuze relatie, maar nog geen huwelijk

  Prins Harry en Cressida regelmatig samen op Sandringham

  Prins Harry neemt zijn vriendin Cressida Bonas regelmatig mee naar het landgoed Sandringham. Volgens Daily Mail is dit een teken dat de relatie tussen de twee serieuzer wordt en dat de 24-jarige blondine op koninklijke goedkeuring kan rekenen. Twee weken geleden bracht het stel met een groep vrienden een weekend door in het vakantieverblijf van Harry's grootmoeder, koningin Elizabeth. Harry had zijn vrienden uitgenodigd om op wild te jagen rondom het landgoed in Norfolk. Dat doet hij wel vaker wanneer de koningin niet op het landgoed is, en volgens Daily Mail was het niet de eerste keer dat ook Cressida was uitgenodigd. Bronnen van de krant zeggen dat de prins de relatie heel serieus neemt, maar dat een huwelijk nog niet op de agenda staat.


  7 november 2013 - 08:02