×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry danst ballet

  Hertog van Sussex bezoekt Londense YMCA

  Prins Harry danst ballet

  Met slechts enkele dagen tot de geboorte van zijn eerste kind heeft prins Harry woensdag een bezoek gebracht aan de YMCA in Londen. De hertog van Sussex ontmoette een aantal organisaties die zich inzetten voor een goede mentale gezondheid van tieners en jongvolwassenen.

  Harry sprak allereerst met jongeren die bij YMCA in de Londense buitenwijk South Ealing onderdak hebben gevonden. Zij hebben te maken met psychische problemen, huiselijk geweld of zijn bijvoorbeeld herstellende van een drugsverslaving. Na een rondetafelgesprek met verschillende hulpverleners, waarin hij leerde over de inspanningen van de organisatie, was het tijd voor een balletles. Ook de prins waagde zich op de dansvloer waar dansers en danseresjes van vier tot zes jaar les kregen.

  De YMCA biedt in het Verenigd Koninkrijk jaarlijks zo’n 17.000 jongeren geestelijke gezondheidszorg aan. Dat gebeurt onder meer met behulp van workshops, maar ook via therapie of gezinsbemiddeling.

  4 april 2019 - 08:55