×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry brengt eerste bezoek aan Noord-Ierland

  Prins Harry brengt eerste bezoek aan Noord-Ierland

  Prins Harry brengt donderdag een bezoek aan Noord-Ierland, zijn eerste bezoek aan het land. Harry gaat naar de steden Ballymena en Belfast. De reis staat in het teken van de hulpdiensten en jongeren, maakte Kensington Palace bekend.


  Harry begon in Ballymena, waar hij het Northern Ireland Ambulance Station officieel opende. De prins kreeg een rondleiding door het pand, bekeek enkele ambulances van binnen en kreeg demonstraties van het personeel. Ook sprak hij met een aantal medewerkers over hun werk. Aan het eind van zijn bezoek verrichtte Harry de openingshandeling door een plaquette te onthullen.

  De volgende stop is Belfast, waar de prins Co-operation Ireland opzoekt. Daar treft Harry vertegenwoordigers van verschillende jongerenorganisaties, die door Co-operation Ireland aan elkaar zijn gekoppeld. De vredesorganisatie werkt aan samenwerking binnen Noord-Ierland en tussen Noord-Ierland en Ierland.

  Harry sluit de dag af met een tuinfeest bij Hillsborough Castle. Zo’n tweeduizend Noord-Ieren hebben een uitnodiging ontvangen voor het feest, dat sinds 1984 plaatsvindt. Elk jaar woont een van de leden van de Britse koninklijke familie het tuinfeest bij. Vorig jaar was het Harry’s broer prins William, die met zijn vrouw Catherine en tal van hoogwaardigheidsbekleders feest vierde in de tuin van Hillsborough Castle.

  7 september 2017 - 13:34