×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry breekt teen

  Tocht naar de Zuidpool gaat gewoon door

  Prins Harry breekt teen

  Prins Harry heeft zijn teen gebroken, maar dat weerhoudt hem niet om een slopende liefdadigheidstocht naar de Zuidpool te maken. Dit heeft Kensington Palace maandag bekendgemaakt.


  De gebroken teen is een gevolg van een klein ongelukje. De prins heeft niet veel pijn, maar moet het wel tijdelijk rustig aan doen, terwijl de breuk geneest. Komende winter zal hij met een team van gewonde Britse militairen racen tegen teams uit de Verenigde Staten en het Britse Gemenebest. De race op de Zuidpool wordt georganiseerd door de benefietorganisatie Walking With The Wounded.
  ''Hij heeft zijn teen gebroken, maar de trip naar de Zuidpool gaat door'', liet een woordvoerder van Kensington Palace weten. The Telegraph weet niet wanneer de jongste zoon van prins Charles zijn teen brak, evenmin is bekend of het zijn linker- of rechtervoet betreft.
  Prins Harry neemt het op de Zuidpool op tegen Hollywoodacteur Alexander Skarsgard, ster van de HBO-serie True Blood. Skarsgard staat aan het hoofd van het Amerikaanse team. De Engelse acteur Dominic West, bekend van The Wire, zal racen met het gemenebestteam. Het raceparcours is 200 mijl, omgerekend 322 kilometer, en begint in november.
  In 2011 maakte prins Harry met Walking With The Wounded een vijfdaagse expeditie op de Noordpool. In september bevond hij zich in een grote vriesruimte om zich voor te bereiden op zijn komende expeditie.
   

  28 oktober 2013 - 16:18