×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry blijft extra week in Nepal

  Prins Harry blijft extra week in Nepal

  Prins Harry plakt nog een week vast aan zijn bezoek aan Nepal. Dat heeft de prins woensdagavond (lokale tijd) bekendgemaakt bij de afsluiting van het officiële deel van zijn visite. Harry gaat zich inzetten voor een hulpproject voor slachtoffers van de aardbeving die vorig jaar aan 9000 Nepalezen het leven kostte.


  "De mensen die ik heb ontmoet en de schoonheid van dit land maken het heel moeilijk om te vertrekken. Gelukkig echter, ga ik nog niet weg. Ik breng de komende zes dagen door met Team Rubicon UK die in een dorp een school herbouwd die is beschadigd door de aardbeving. Ik ben heel dankbaar dat ik aan het einde van mijn bezoek deze kans krijg om een kleine bijdrage te leveren aan de opbouw van Nepal", aldus prins Harry.

  Team Rubicon UK wordt gevormd door Britse legerveteranen. Zij zijn al sinds vorig jaar mei actief in Nepal.

  23 maart 2016 - 15:09