×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry bij marathon van Londen

  Prins Harry bij marathon van Londen

  Prins Harry woonde zondag de marathon van Londen bij. Harry feliciteerde Eliud Kipchoge uit Kenia met het behalen van de eerste plaats. Met een tijd van 2.03.05 prolongeerde de Keniaan zijn titel van vorig jaar. Harry reikte ook de prijs uit aan de snelste vrouw, Jemima Sumgong en aan de winnaars van de rolstoelraces. Sumgong zette een tijd van 2.22.58 uur neer.


  Zondag verscheen ook een video van prins Harry, met zijn broer prins William en diens vrouw Catherine. Ze willen het stigma rond geestelijke gezondheidszorg wegnemen. Ze steunen daarom de campagne Heads Together.

  Kensington Palace twitterde zondag een video waarin het goedgemutste drietal in vrijetijdskleding is te zien en met een zweetbandje op hun hoofd. ''Geestelijke gezondheid is net zo belangrijk als lichamelijke gezondheid'', zegt Kate in het filmpje.

  Prins Harry zegt: ''We kunnen allemaal een steentje bijdragen door te praten en naar elkaar te luisteren en elkaar te helpen naar het zoeken van hulp." William: ''Laten we de koppen bij elkaar steken en het gesprek over geestelijke gezondheid een andere wending geven."

  24 april 2016 - 16:23