×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry bij Mandela-herdenking

  Oud-president Zuid-Afrika geëerd in Westminster Abbey

  Prins Harry bij Mandela-herdenking

  Prins Harry heeft maandag een dienst bijgewoond ter ere van Nelson Mandela. De herdenkingsdienst werd gehouden in Westminster Abbey in Londen, zo schrijft Hello! Magazine.


  De dienst werd bijgewoond door zo'n 2000 mensen. Daaronder waren de Britse premier David Cameron, aartsbisschop Desmond Tutu en acteur Idris Elba, hij speelde de rol van Mandela in de film Mandela: Long Walk to Freedom. Tutu gaf een toespraak tijdens de ceremonie.

  Op de website staan foto's van de zoon van prins Charles die samen met dominee John Hall de abdij inloopt. Eerder op de dag had Hall aangekondigd dat er in Westminster Abbey een steen ter nagedachtenis aan Nelson Mandela wordt geplaatst.

  Nelson Mandela overleed in december 2013 op 95-jarige leeftijd. Prins Charles vertegenwoordigde zijn moeder, de koningin, toen bij zijn begrafenis in Zuid-Afrika.

  3 maart 2014 - 18:04