×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Prins Harry bij gehandicapte rugbyers

  Video: Prins Harry bij gehandicapte rugbyers

  Prins Harry was woensdag bij de jaarlijkse bijeenkomst van de stichting Injured Players. De stichting ondersteunt Britse rugbyspelers die blijvend letsel hebben opgelopen tijdens de beoefening van hun sport.


  In het Twickenham Stadium in Londen zag Harry, die sinds 2010 beschermheer van de stichting is, hoe een aantal oud-rugbyers in beweging blijven door zich in aangepaste sporten te bekwamen. De sporters demonstreerden hun vaardigheden in tennis en boogschieten en boccia. Deze laatste sport is vergelijkbaar met petanque.

  De hertog van Sussex is al enkele jaren nauw betrokken bij de steun aan gehandicapte sporters. De prins is initiatiefnemer van de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor (oud-)militairen die ondanks hun handicap op hoog niveau sporten. In 2020 zal het sportevenement in Den Haag worden gehouden.

  19 juli 2018 - 10:43