×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry bij dienst voor Nelson Mandela

  Eerbetoon in Westminster Abbey

  Prins Harry bij dienst voor Nelson Mandela

  Prins Harry vertegenwoordigt op maandag 3 maart zijn oma koningin Elizabeth. Dat zal de zoon van prins Charles doen bij een dienst ter ere van Nelson Mandela, zo heeft Clarence House bevestigd.


  "De prins zal een nationale dienst in Westminster Abbey bijwonen om Nelson Mandela te herdenken", aldus het statement. De dienst zal worden uitgezonden op BBC Two, om 12.30 uur Nederlandse tijd. Na de bijeenkomst zal de prins volgens het blad ook nog een receptie bijwonen.

  Nelson Mandela overleed in december 2013. Prins Charles vertegenwoordigde zijn moeder, de koningin, toen bij zijn begrafenis in Zuid-Afrika.

  26 februari 2014 - 10:56