×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry belt dagelijks met Cressida’

  Britse prins mist zijn vriendin

  Prins Harry belt dagelijks met Cressida’

  De Britse prins Harry, die momenteel op Antarctica zit, spendeert een fortuin om in contact te blijven met zijn vriendin Cressida Bonas. De roodharige broer van prins William telefoneert dagelijks met zijn liefje. Dat kost 6 euro per minuut.


  De 29-jarige Harry belt de 24-jarige Cressida op een 1440 euro kostende satelliettelefoon. ''Ze missen elkaar vreselijk'', vertelt een ingewijde aan Daily Mail. Het afscheid zou Harry dan ook zwaar zijn gevallen. De Britse royal gaf vlak voor vertrek zelfs een armband aan Bonas die hij al jaren om had.

  Harry en Cressida werden in de maanden voor het vertrek van de prins naar de zuidpool al meerdere keren samen gezien. Volgens Britse media zou een huwelijk tussen de twee niet lang op zich laten wachten.

  2 december 2013 - 13:32