×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry aangekomen op Antigua

  Prins Harry aangekomen op Antigua

  De Britse prins Harry is aangekomen op Antigua, in de Caraïben. Het eiland is de eerste stop van zijn bezoek de komende twee weken aan diverse landen in de regio.


  De 32-jarige Harry, die op 8 november bekend maakte een relatie te hebben met de Amerikaanse actrice Meghan Markle, werd op de luchthaven van de hoofdstad St. John's door soldaten verwelkomd. Een woordvoerder van de prins liet weten dat Harry veel zin heeft in het bezoek. 'Prins Harry heeft goede herinneringen aan zijn laatste bezoek in 2012 en de warmte, vriendelijkheid en gevoel voor plezier dat bij deze regio hoort', aldus de zegsman.

  De prins is namens zijn oma, Koningin Elizabeth II, afgereisd naar Antigua en Barbuda om de 35 jaar onafhankelijkheid van de eilanden te vieren. Later bezoekt Harry ook Barbados, wat zijn 50e jaar van onafhankelijkheid viert. De Caraïbische eilanden en Guyana maken nog wel deel uit van het zogeheten Gemenebest, een samenwerkingsverband tussen het Verenigd Koninkrijk en zijn voormalige koloniën.

  Harry bezoekt in de verschillende landen diverse sociale en culturele projecten en ontmoet jonge, aanstaande leiders uit de landen. Ook krijgen projecten die de zorg voor- en bescherming van het milieu dienen zijn aandacht.

  21 november 2016 - 09:38