×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry 30 jaar

  Jongste zoon prins Charles liet groot feest niet doorgaan

  Prins Harry 30 jaar

  De Britse prins Harry viert maandag zijn 30ste verjaardag. Zaterdag zou er een groot verjaardagsfeest voor hem worden gegeven. Dat liet de roodharige prins echter niet doorgaan omdat zijn schoonzus prinses Catherine last heeft van zwangerschapsmisselijkheid.


  Ongeveer 30 gasten zagen het grote feest aan hun neus voorbijgaan, omdat de prins het ongepast vond om te feesten terwijl zijn schoonzus ziek is. Daarnaast was de prins donderdagavond betrokken bij een auto-ongeluk, al raakte hij zelf niet gewond. Een agent uit zijn motor-escorte raakte ernstig gewond, net als een taxichauffeur.

  Harry is de jongste zoon van prins Charles en zijn eerste vrouw prinses Diana. Harry kwam ter wereld op 15 september 1984 in St Mary's Hospital in Londen. Drie maanden later werd hij gedoopt. De prins ging op kostschool bij het beroemde Eton College en reisde daarna een jaar de wereld rond, waarbij hij onder meer een documentaire maakte over weeskinderen in Lesotho.

  De prins werkt voor het Britse leger en heeft de rang van kapitein. Hij staat bekend als iemand die wel van een feestje houdt. Momenteel is hij alleenstaand, hoewel er verhalen gaan over een beginnende relatie met de 25-jarige brunette Camilla Thurlow, een voormalige Miss. Het is niet bekend hoe Harry zijn verjaardag doorbrengt.

  15 september 2014 - 09:47