×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George zijn verjaardag wordt gevierd met nieuwe kiekjes

  Prins George zijn verjaardag wordt gevierd met nieuwe kiekjes

  Drie kaarsjes branden vandaag op de verjaardagstaart van prins George. Het zoontje van William en Kate viert zijn derde verjaardag en speciaal daarvoor zijn nieuwe plaatjes van het prinsje vrijgegeven.


  Drie jaar geleden alweer kwam de toekomstige troonopvolger ter wereld in Paddington, Londen. Nu is hij het lievelingetje van het Britse volk en ook een beetje van de rest van de wereld. 

  De nieuwe plaatjes van het prinsje zijn geschoten bij het huis van zijn ouders in Norfolk. 'De hertog en hertogin bedanken iedereen voor de verjaardagswensen die ze hebben ontvangen voor George', wordt gemeld op Twitter. 

  Ook op Kensington Palace kunnen ze niet geloven dat het ventje al zo oud is. 'Drie jaar alweer', staat bij een foto van George met hond Lupo. 

   

  22 juli 2016 - 10:48