×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George wordt ook Aston Villa-fan’

  Net als zijn vader

  Prins George wordt ook Aston Villa-fan’

  Prins William is een groot voetbalfan en fanatiek supporter van de club Aston Villa. Zijn zoon prins George moet er als hij wat groter is ook aan geloven, vertelt William in een videoboodschap ter ere van de 150e verjaardag van de Britse voetbalbond. William is voorzitter van de bond.


  'Ik ben al sinds mijn jeugd gek van voetbal', vertelt de prins in het filmpje, dat op de website van The Telegraph staat. 'Ik ben er alleen nooit goed in geworden. Maar ik zei altijd tegen mezelf dat ik mijn best moest blijven doen zodat het uiteindelijk wel zijn vruchten zou afwerpen.'

  De liefde voor de balsport wil William graag overbrengen op zijn zoon. "Als Villa Manchester United afmaakt in Villa Park is mijn zoon erbij!" Op dit moment spelen er twee Nederlandse voetballers voor Aston Villa. Oranje-international Ron Vlaar en Leandro Bacuna. 

  26 oktober 2013 - 15:33