×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George vraagt politieauto voor kerst

  Prins George vraagt politieauto voor kerst

  Prins George weet al precies wat hij wil hebben met Kerstmis. Onder de kerstboom moet voor hem straks een politieauto van speelgoed liggen. Het is het enige wat op het verlanglijstje van het Britse prinsje staat.


  George' vader prins William overhandigde het lijstje donderdagmiddag in Helsinki aan niemand minder dan de Kerstman. Op foto's van de ontmoeting is te zien dat het briefje zelf is ingevuld door George. Ook heeft het vierjarige kereltje zijn verlanglijstje ondertekend en streepte hij aan dat hij het afgelopen jaar braaf is geweest.

  William haalde het lijstje uit zijn jaszak toen hij de Kerstman tegenkwam op een kerstmarkt in de Finse hoofdstad. De prins had blijkbaar al op de ontmoeting gerekend. 'Ik moest dit briefje aan je geven', zei William volgens Britse media tegen de Kerstman. 'Hij heeft niet veel wensen, dus ik denk dat één cadeau wel moet lukken', grapte hij. William voegde daar aan toe dat George inderdaad heel braaf is geweest.

  30 november 2017 - 15:40