×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George siert cover Vanity Fair

  Britse dreumes op voorpagina beroemd blad

  Prins George siert cover Vanity Fair

  Amper een jaar oud siert prins George nu al de cover van Vanity Fair. De Britse dreumes staat niet in zijn eentje op de voorpagina van het augustusnummer van het beroemde blad, maar wordt daarop vergezeld door zijn ouders prins William en Catherine.


  Naast de voorpagina wijdt het tijdschrift ook een heel artikel aan de Royal Baby. Vanity Fair-journalist Katie Nicholl beschrijft uitgebreid het roerige jaar waarop George Alexander Louis kan terugkijken zodra hij op 22 juli zijn allereerste kaarsje uitblaast.

  Zo leerde de kleine prins vast voedsel eten, kreeg hij een nieuwe nanny en stond hij dagenlang in het middelpunt van de belangstelling toen hij met zijn ouders een bezoek bracht aan Australië en Nieuw-Zeeland. Het blad sprak ook met 'paleisingewijden' over Georges populariteit, zijn vele gehuil tijdens de eerste maanden, zijn slaapritme vol onderbrekingen, zijn niet te stillen honger en zijn koliekpijn.

  9 juli 2014 - 10:38