×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George poseert op trap paleis

  Prins George poseert op trap paleis

  De Britse royals hebben drie kerstfoto's van de kleine prins George vrijgegeven, het bijna zeventien maanden oude zoontje van prins William en zijn vrouw Kate. De foto's zijn eind november gemaakt door een persoonlijke assistent van prins William.


  Prins George poseert in een marineblauw truitje met soldaatjes op de trappen van Kensington Palace in Londen, waar het gezin woont. Er komen maar zelden foto's van prins George naar buiten. De laatste keer dat er officiële foto's verschenen was in juli, toen George één jaar oud werd.

  In september werd bekend dat Kate in verwachting is van hun tweede kindje.

  14 december 2014 - 08:44