×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George leert tuinieren van opa Charles

  Prins George leert tuinieren van opa Charles

  Prins Charles hoopt zijn liefde voor tuinieren over te brengen op zijn kleinkinderen. Met prins George, het oudste kind van William en Catherine, heeft de prins al een paar bomen geplant bij zijn landgoed Highgrove.


  "Je weet maar nooit welke interesses ze later zullen hebben", zei Charles in een tuinprogramma van BBC Radio 4. "We hebben hier samen een stuk of twee bomen geplant, samen de aarde geschept."
  Telkens als George zijn opa opzoekt op Highgrove, kijkt Charles met zijn kleinzoon naar de bomen die ze samen hebben geplant. "Dat is denk ik de manier. Als ze klein zijn elke keer laten zien hoe de boom is gegroeid en dan hopen dat ze het interessant blijven vinden."
  Op Highgrove in Gloucestershire wordt Charles omringd door enorme tuinen waarin hij graag tijd doorbrengt. De prins noemt tuinieren 'geweldig' en 'therapeutisch'. "Je kunt er veel voldoening uithalen, maar het kan je ook tot waanzin drijven."
   

  1 april 2016 - 10:32