×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George lastiggevallen door fotografen

  William en Catherine nemen juridische stappen

  Prins George lastiggevallen door fotografen

  De advocaten van prins William en zijn vrouw Catherine hebben een boze brief gestuurd naar twee fotografen. Die zouden hun zoontje, prins George, hebben lastiggevallen. Dat bevestigt een woordvoerder van Buckingham Palace donderdag aan Sky News.


  De fotografen hebben te horen gekregen dat hun manier van doen niet door de beugel kan. De woordvoerder licht het toe: "De hertog en hertogin hebben juridische stappen genomen om te zorgen dat zekere mensen stoppen met het achtervolgen van de prins en zijn oppas tijdens hun dagelijks leven."

  Hij gaat verder: "Een incident van vorige week was de concrete aanleiding om juridische hulp te zoeken. De betrokkene werd gespot in een park in Londen in de nabijheid van de prins, die daarop snel ergens anders heen werd gebracht. Er is reden om aan te nemen dat die persoon al langer in de gaten houdt waar de prins allemaal is gedurende de dag."

  William en Kate laten volgens de woordvoerder weten dat ze snappen dat George later in zijn leven een publiek figuur wordt. Maar nu hij nog klein is, moet hij een normaal leven kunnen leiden.

  2 oktober 2014 - 16:05