×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George krijgt wombat cadeau

  Op eerste dag bezoek aan Australië

  Prins George krijgt wombat cadeau

  De kleine Britse prins George heeft woensdag een knuffelwombat cadeau gekregen van de Australische gouverneur-generaal Peter Cosgrove. Dit tot grote vreugde van de baby van Prins William en zijn vrouw Catherine.


  Eerder op de dag keek George nog een beetje nors toen hij uit het vliegtuig kwam, maar het jongetje kreeg een grote glimlach op zijn gezicht bij het zien van het knuffeldier. Cosgrove probeerde er met het cadeautje voor te zorgen dat de kleine prins zich thuisvoelt in het huis van de gouverneur-generaal, waar hij volgens The Telegraph tot zondag met zijn ouders verblijft. Hierna reist het koninklijke gezin naar de Australische hoofdstad Canberra.

  De meeste cadeautjes die George ontvangt, worden overigens aan het goede doel geschonken. Zo worden een fiets, een roeibootje en wat rompertjes gedoneerd in plaats van meegenomen naar Groot-Brittannië.

  Langoorbuideldas

  Later deze week brengen William, Catherine en George nog een bezoekje aan de Taronga Zoo, de grootste dierentuin van Sydney. Baby George maakt hier kennis met een langoorbuideldas, die naar hem is vernoemd.

  De hertog van Cambridge kijkt al uit naar het tripje naar de dierentuin. ''Ik denk dat Georges eerste woordje 'bilby' (langoorbuideldas) zal worden, maar alleen omdat koala moeilijker is om uit te spreken'', zei William tegen toeschouwers bij aankomst op het vliegveld van Sydney.

  16 april 2014 - 15:07