×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George krijgt eigen skateboard

  William met graffiti aan de slag

  Prins George krijgt eigen skateboard

  Prins William en zijn vrouw Catherine hebben in het Australische Elizabeth weer een cadeautje voor hun zoon in ontvangst mogen nemen. De hertog en hertogin van Cambridge kregen een skateboard met de naam van George erop.


  William en Catherine kregen het cadeau tijdens een bezoek aan een skatepark. Op het board staat de Australische vlag, ook staan er twee kangoeroes op afgebeeld. In het park hadden zich veel mensen verzameld om het stel te zien. Toen William het board kreeg, riep de menigte hem toe dat hij het even mocht proberen, maar dat aanbod sloeg de zoon van prins Charles af.

  De hertog van Cambridge ging tijdens het bezoek wel aan de slag met wat graffitibussen nadat hij had toegekeken hoe anderen dat deden. Verder kregen ze een BMX-demonstratie en een lesje dj'en. "Hij heeft het heel aardig gedaan", vertelt Simon Burt aan The Telegraph over de graffitikunsten van William. "Toen hij klaar was, gaf hij toe dat het erg verslavend is."

  Luke Haldenby mocht onder anderen aan de hertog en hertogin van Cambridge laten zien wat hij kon op zijn BMX. "Ik doe het dankzij mijn broer, hij heeft het me geleerd. Dat heb ik Catherine ook verteld." De fietsers zijn het er volgens de krant over eens: William en Catherine zijn heel erg 'cool'. "Ja, dat vinden we allemaal. Ze toonden zoveel interesse in wat we doen. De hertogin zag dat ik een litteken heb op mijn been, ze vroeg nog hoe ik daar aan kwam."

  23 april 2014 - 10:05