×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins George komt kilo’s aan in Australië’

  ‘Extra vetrolletje’ sinds hij Down Under is

  Prins George komt kilo’s aan in Australië’

  Prins George groeit met de dag en volgens zijn moeder Catherine is dat niet alleen in de lengte. Tijdens een bezoek aan Ayers Rock vertelde de hertogin van Cambridge aan een groepje kinderen in het Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre dat George er 'een extra vetrolletje' bij heeft gekregen sinds hij Down Under is.


  De Britse krant The Telegraph schrijft dat een meisje genaamd Shannon Catherine vroeg naar het prinsje. "Hij is zo aan het veranderen sinds we weg zijn", vertelt de vrouw van prins William. Shannon laat de krant weten dat ze haar ook vertelde dat George ineens een vetrolletje erbij heeft. "Ze zei ook dat hij best chagrijnig wordt van lange vluchten en dat ze het fijn had gevonden als hij hier bij hen was geweest", aldus Shannon.

  De hertog en hertogin van Cambridge zijn voor een nachtje midden in Australië. Daar kwamen ze dinsdagochtend aan. Hun zoontje was niet mee naar Uluru, zoals Ayers Rock ook wel heet. Hij bleef met zijn nanny in Canberra. Daar genoot het trio maandag van een vrije dag.

  22 april 2014 - 14:46